آیا تا به حال اتفاق افتاده که از کنار مزارع گل آفتابگردان عبور کرده و احساس آرامش کنید. گیاه همیشه بهارکوهی یا آرنیکا که به خانواده گل آفتابگردان تعلق دارد، از این امر مستثنا نیست.
هزاران سال است که این گیاه برای درمان بیماریهای مختلف مورد استفاده قرار میگیرد. امروزه این گیاه به شکلهای مختلف مانند عصاره، تنتور، پماد، کرم و ژل عرضه میشود، بیشتر برای مصارف خارجی و موضعی مورد استفاده قرار میگیرد و اگر طبق دستورات تجویزشده مصرف شود، میتوان از آن به عنوان یک داروی خوراکی نیز استفاده کرد. عمدهترین موارد مصرف آرنیکا، درمان درد، کوفتگی، رگبهرگشدگی، شکستگی استخوان و سایر آسیبهایی است که به بافتهای نرم و مفصلها وارد میشود. تحقیقات انجامشده نشان میدهند گیاه همیشه بهار کوهی یک مسکن درد بسیار قوی است و نقش مهمی در کاهش التهاب ایفا میکند. علاوه برموارد فوق، دارای مزایای دیگری مانند کاهش درد و تورم، بواسیر (در این مورد از پماد و تنتورآرنیکا استفاده میشود)، جلوگیری از خونریزی، تقویت قلب و برطرفکننده مشکلات عروق خونی است. در اینجا باید خاطرنشان کرد برای مصرف خوراکی آرنیکا حتما باید با پزشک مشورت کرد. هنگامی که به پادرد مبتلا هستید، میتوانید تنتورآرنیکا را با مقداری نمک و آب گرم مخلوط کنید، سپس پاها را درون آن قرار دهید تا دردش تسکین یابد، همچنین این گیاه در ایجاد آرامش روحی – روانی بسیار سودمند است. جام جم- مترجم: نرگس عبدالهی منبع: naturalnews |
درباره من
با درود، من یک خانم آموزگار متاهل وباز نشسته ام، وقت آزادم رابه شنا، پیاده روی، زبان، موسیقی، جستجو دراینترنت و ... پر می کنم. مدتی است که با تشویق خانواده ام وبلاگی را راه اندازی کرده ام و مطالب و تجربیاتم را بطور روزانه یا هفتگی در وبلاگم می گذارم. امیدوارم مورد پسند شما عزیزان واقع شود، چون بسیار دوست دارم که هرلحظه بر معلوماتم بیفزایم وتجربیاتم را در اختیار دوستان قرار دهم. باشد که مثمر ثمر افتد و از معلومات و تجربه های آنها هم استفاده کنم. می خواهم عمرم را به بطالت نگذرانم. شاید که بتوانم مفید فایده باشم. من فکر می کنم که انسان، هیچوقت از موفقیت سیر نمی شود.
امیدوارم که من هم در کارم موفق شوم البته با همراهی و لطف شما عزیزان
امیدوارم قلبم پر جمعیت ترین شهر دنیا باشد.
آدینه
21 دی ماه 1389مطالب
استفاده از مطالب این سایت با ذکر نام منبع مجاز می باشددستهها
- آبگوشتها و اشکنه ها
- آش ها و حبوبات و سوپ ها
- اخبار تغذیه
- ادویه ها
- انواع بیماری ها و مشکلات پزشکی
- بیماریها
- پوره – با سیب زمینی
- تجربه
- ترشی ها ، شور ها
- چلو ُ پلو ،کته ، ته دیگ هاو ته چین ها
- حساسیت های غذایی و آلرژی
- حلیم ها
- خامه ها ، پنیرها ولبنیات
- خواص خوراکی ها و دانه ها،خشکبار، روغن ها، گیاهان و میوه ها
- خوراکها
- خورشتها
- دانستنی ها و ویتامین ها ،داروها ،سلامت وپوست،ماسک ها، خواص مواد غذایی، گیاهان دارویی ،مرکبات , زیبایی
- دانش تغذیه – وعده غذایی
- دستهبندی نشده
- دلمه ،کوکو، رولت
- ساندویچ ها ، پیتزا ها، رول ها، اردورها و گراتن ها
- سس ها و سالاد ها
- سلامتی و رژیم غذایی-بهداشت و سلامت تغذیه
- شیرینی ها ،پنکیک ها، نان ها، پیراشکی، سمبوسه ، ناگت و فلافل و شکم پر ها
- غذا ها ی گیاهی
- غذاهای بین المللی
- غذاهای بین الملی
- غذاهای دریایی
- غذاهای سریع
- غذاهای سنتی و محلی ایران
- غذاهای گوشتی
- غذای گیاهخواران
- کباب ها
- کتلت ، شامی هاو ناگت ها
- کوفته ها
- کیک ها و شیرینی ها
- ماکارونی ، اسپاگتی
- مقالات،
- مهارتهای زندگی، فوت و فن خانه داری
- میان وعده ها ، دسر و مرباو کمپوت
- نوشیدنی ها
- ورزش و تناسب اندام، تقویت عضلات و اندامها برای حفظ سلامتی و زیبایی
کاربرحاضر
سخن طلایی
“گفت : با مــادر یه جمله بساز !گفتــم : من با مــادرم جمله نمیسـازم ! دنــیـــامو میسازم .”