پاکوره

پاکوره یکی از پیش غذا های بسیار خوشمزه میباشد که در جنوب و به خصوص آبادان طرفداران بسیاری دارد . امیدوارم که شما هم خوشتون بیاد .
مواد لازم:

آرد سفید : نصف لیوان

آرد نخود : یک لیوان
پیاز ریز شده: عدد بزرگ فل سبز تند ریز شده ۱ یا ۲ عدد

فلفل سبزتند ریز: ۱ تا ۲ عدد ( اگر دست نداشتید کمتر و یا از فلفل تند کمی البته اصلش همان فلفل سبز تند است )

گشنیز ریز خرد شده: یک چهارم لیوان
شوید ریزخرد  شده: یک چهارم لیوان
تره فرنگی ریز  خرد  شده کمی
بیکینگ پودر: ۱ قاشق مرباخوری
  زردچوبه : ۱ قاشق چایخوری
نمک به مقدار لازم

آب : یک سوم لیوان

روغن سرخ کردنی به مقدار لازم

طرز تهیه:

– آرد سفید، آرد نخود، بیکینگ پودر، نمک، زردچوبه و آب را با هم مخلوط کنید.

– پیاز ریز شده را با فلفل سبز تند مخلوط کرده و به مواد اضافه کنید. سپس مواد را با قاشق هم بزنید.

– گشنیز، شوید و تره فرنگی ریز شده را به مواد اضافه کرده و هم بزنید.

– از مواد به اندازه یک قاشق غذاخوری برداشته و در ماهیتابه  وقتی روغن داغ شد  مایه رابریزیدداخل روغن  تا سرخ شود. بقیه مواد را به همین طریق سرخ کنید.

– پاکوره را به صورت گرم، همراه با سس فلفل یا سس گوجه فرنگی تند میل کنید.
کد بانو های ایرانی –

سس پاکو
گوجه خرد شده = ٢ فنجان
آب لیمو = ٢ ق
سیر = ٢ حبه
جعفری خرد شده = ١ ق
شکر قهوه ای = ١ ق
سس فلفل تند = ١ الی ٢/١ ق چایخوری
– نمک = به میزان لازم
مطرز تهیه:تمامی مواد دستور را با هم مخلوط کرده روی حرارملایم  می گذاریم و حدود ٣٠ دقیقه زمان می دهیم تا آب گوجه ها کاملاً گرفته شود و سس غلیظی به دست بیاید.
کد بانو های ایران – و سس آن از:
Vahid Khatam: i نوش جان
 

این نوشته در غذاهای سنتی و محلی ایران ارسال شده است. افزودن پیوند یکتا به علاقه‌مندی‌ها.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *