عدسی اصفهان

ﯾﮏ ﺻﺒﺤﺎﻧﻪ ﺑﺴﯿﺎﺭ ﺳﺎﺩﻩ ﻭ ﺧﻮﺷﻤﺰﻩ
ﻋﺪﺱ:۱ ﻟﯿﻮﺍﻥ
ﺭﻭﻏﻦ:ﺑﻪ ﻣﯿﺰﺍﻥ ﺩﻟﺨﻮﺍﻩ
ﻧﻤﮏ ﻭﺍﻭﯾﺸﻦ: ﺑﻪ ﻣﻘﺪﺍﺭﻻﺯﻡ
ﺍﺑﺘﺪﺍ ﻋﺪﺱ ﺭﺍ ﺑﺮﺍﯼ ﭼﻨﺪ ﺳﺎﻋﺖ ﺧﻮﺏ ﺑﭙﺰﯾﺪ ﺳﭙﺲ ﺍﻥ ﺭﺍ ﺧﻮﺏ ﺑﮑﻮﺑﯿﺪ ﺗﺎ ﮐﺎﻣﻼ ﻟﻪ ﺷﻮﺩ ﺩﺳﺖ ﺁﺧﺭ ﻧﻤﮏ و ﺭﻭﻏﻦ ﻭﮐﻤﯽ ﺁﻭﯾﺸﻦ ﺑﻪ ﺍﻥ ﺍﺿﺎﻓﻪ ﮐﻨﯿﺪ ﻋﺪﺳﯽ ﺷﻤﺎ ﺁﻣﺎﺩﻩ ﺍﺳﺖ ﻣﯽ‌ﺗﻮﺍﻧﯿﺪ ﺑﺎ ﻧﺎﻥ ﻣﯾﻞ ﻧﻤﺎﯾﯿﺪ.

آشپزی خانواده ما

این نوشته در غذاهای سنتی و محلی ایران ارسال شده است. افزودن پیوند یکتا به علاقه‌مندی‌ها.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *