کلوچه

مواد داخل خمیر :

خب اینم کلوچه هایی که من دو هفته پیش درست کردم و تا مازندران هم رفتن مسافرت :)) طرز تهیه رو چندین بار هم من و هم دوستان گذاشتیم ولی باز بخاطر قوانین پیج میذارم براتون .مواد داخل خمیر :کره 2 قاشق غذاخوریآرد 3 قاشق غذاخوریدارچین 1 قاشق مرباخوریشکر6 قاشق غذاخوریجوز هندی نصف 1 عددگردوی آسیاب شده 6 قاشق غذاخوریمواد خمیر :شیر 5/1 لیوانآرد 500 گرمکره 120 گرمبکینگ پودر 1 قاشق غذاخوریزرده تخم مرغ و کنجد برای تزیینطرز تهیه :ابتدا کره را با همزن می زنیم تا پفکی شود سپس آرد و بکینگ پودرو شیر را به تدریج اضافه کرده و خوب ورز می دهیم خمیر را در نایلون گذاشته و در محیط آشپزخانه به مدت نیم ساعت استراحت می دهیم ۰ سپس از خمیربه اندازه یک نارنگی کوچک برداشته در کف دست پهن کرده و مواد وسط را میان آن گذاشته اطرافش را خوب می بندیم و دوباره در کف دست خوب پهن و نازک کرده و در سینی فر چیده روی آنرا زرده تخم مرغ مالیده و نقشمی اندازیم سپس با چنگال چند سوراخ کرده کنجد می پاشیم و در طبقه وسط فر با حرارت ۴۰۰ درجه فا ر نهایت یا ۲۰۰ درجه سانتی گراد یک ربع ساعت قبل روشن کرده و به مدت ۱۰ دقیقه می پزیم سپس فر را خاموشکرده و برای طلایی شده سطح آن گریل را روشن می کنیم تا روی آن برشته شود.
کره ۲ قاشق غذاخوری
آرد ۳ قاشق غذاخوری
دارچین ۱ قاشق مرباخوری
شکر۶ قاشق غذاخوری
جوز هندی نصف ۱ عدد
گردوی آسیاب شده ۶ قاشق غذاخوریمواد خمیر :
شیر ۵/۱ لیوان
آرد ۵۰۰ گرم
کره ۱۲۰ گرم
بکینگ پودر ۱ قاشق غذاخوری
زرده تخم مرغ و کنجد برای تزیین
طرز تهیه :
ابتدا کره را با همزن می زنیم تا پفکی شود سپس آرد و بکینگ پودرو شیر را به تدریج اضافه کرده و خوب ورز می دهیم خمیر را در نایلون گذاشته و در محیط آشپزخانه به مدت نیم ساعت استراحت می دهیم ۰ سپس از خمیر
به اندازه یک نارنگی کوچک برداشته در کف دست پهن کرده و مواد وسط را میان آن گذاشته اطرافش را خوب می بندیم و دوباره در کف دست خوب پهن و نازک کرده و در سینی فر چیده روی آنرا زرده تخم مرغ مالیده و نقش
می اندازیم سپس با چنگال چند سوراخ کرده کنجد می پاشیم و در طبقه وسط فر با حرارت ۴۰۰ درجه فا ر نهایت یا ۲۰۰ درجه سانتی گراد یک ربع ساعت قبل روشن کرده و به مدت ۱۰ دقیقه می پزیم سپس فر را خاموش
کرده و برای طلایی شده سطح آن گریل را روشن می کنیم تا روی آن برشته شود.

گیله خوراک- Talieh Akhtarshenas
این نوشته در غذاهای سنتی و محلی ایران, کیک ها و شیرینی ها ارسال شده است. افزودن پیوند یکتا به علاقه‌مندی‌ها.

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *