ترشی انار و لبو

ترشی انار و لبو
اناری که برای این ترشی استفاده می کنید, نباید مغز دانه های اون سفت باشد. در اینصورت در ترشی خوشایند نیست!
مواد لازم :
لبوی متوسط : ۲ تا ۳ عدد
سیب سبز ترش : ۲ عدد بزرگ
انار دانه شده : ۲ پیمانه
شکر : ۱ پیمانه
نمک : ۱ و نیم قاشق مرباخوری
فلفل سیاه : به میزان لازم
سرکه : به میزان لازم
طرز تهیه :
لبو رو بشویید, پوست بگیرید و با رنده درشت رنده کنید و بذارید با کمی سرکه و شکر بپزه. بعد اجازه بدید تا کاملا خنک بشه.
سیب رو پوست بگیرید و با رنده درشت رنده کنید. دانه های انار, نمک و فلفل و شکر رو با هم مخلوط کنید و به سیب اضافه کنید.
حالا این ترکیب رو به لبوهای پخته و کاملا سرد شده اضافه کنید و به میزان لازم روی اون سرکه بریزید و در یک شیشه در بسته برای ۳ تا ۴ روز در یخچال بذارید. بعد از این مدت ترشی شما آماده است.
‬نکات :
۱ – اناری که برای این ترشی استفاده می کنید, نباید مغز دانه های اون سفت باشد. در اینصورت در ترشی خوشایند نیست!

۲ – میتوانید شکر را کمتر بریزید و به جای آن ترشی را با نمک درست کنید.
کدبانو و تجربه ام: من همیشه سرکه وآب را بطور مساوی ریخته بعد با هم  می جوشانم ( آب سرد)  .اینکا ر هم ازتندیه سرکه کم می کند وهم به معده آسیب نمی رساند در ضمن از سرکه سیب هم همیشه برای ترشی ها استفاده میکنم ولی یادتا ن باشد که انار ها را نجوشانید چون رنگش را از دست می دهند پس از خاموش کردن حرارت انارها را داخل ترشی بریزید.   شکر هم  بسیار کم  خیلی کم  میریزم  حداکثر یک قاشق مربا خوری سر خالی . در ضمن کمی هم گلپر . و لبو ها را هم مربعی خرد می کنم تا خوش فرم تر شوند (سعی کنید نمک کمتر استفاده کنید بهتر است ترشیها  با میزان کم تهیه شود مثلا چند تا شیشه متوسط) .این ترشی آماده خوردن است فقط کمی صبر کنید تا سرد شود . نوش جانتان

گردآوری : گروه سبک زندگی سیمرغ
www.seemorgh.com/lifestyle
منبع : chefgilda.com

این نوشته در ترشی ها ، شور ها ارسال شده است. افزودن پیوند یکتا به علاقه‌مندی‌ها.

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *