کلم پلوی شیرازی

مواد لازم جهت پلو:
برنج = ۶ پیمانه یا ۱ کیلو
کلم خرد شده =۱ کیلو
سبزی (شوید، تره، ترخان، ریحان) خرد شده =نیم کیلو
پیاز  = ۲عدد
روغن، نمک، فلفل و آبلیمو  =به اندازه کافی
مواد لازم جهت کوفته ریزه:
گوشت چرخ کرده =۳۰۰ گرم
آرد نخود چی =۴ قاشق غذا خوری
پیاز =۱عدد
روغن، نمک، فلفل و زرد چوبه=به اندازه کافی
طرز تهیه:
برنج را با مقداری نمک چند ساعت قبل خیس می کنیم، کلم ها را پوست کنده و به صورت خلال خرد و با  نمک و فلفل و زرد چوبه سرخ می کنیم و در حین سرخ شدن  دو قاشق آبلیمو به آن اضافه می کنیم.
سبزی را پس از اینکه تمیز کردیم شسته و خوب خرد می کنیم
برنج را با نصف قاشق مربا خوری زرد چوبه می جوشانیم،آبکش می کنیم، سبزی و کلم سرخ شده را در صافی با برنج مخلوط می کنیم و در قابلمه می ریزیم و دم می کنیم.
طرز تهیه کوفته ریزه:
پیاز را روی گوشت چرخ کرده رنده می کنیم. آرد نخودچی، نمک،فلفل و زرد چوبه را اضافه می  کنیم و خوب ورز می دهیم.و آنها را به صورت کوفته ریزه در می آوریم و سرخ می کنیم.. پیاز را هم خرد و سرخ می کنیم.
کوفته ها را وسط پلو می گذاریم تا همراه پلو دم بکشد.وقتی پلو دم کشید آن را در دیس می کشیم و با پیاز سرخ شده تزیین می کنیم.
نکته۱:برای اینکه پیاز سرخ شده ترد و خوش رنگ شود پیاز را که خرد می کنیم مقداری نمک به آن می زنیم، بعد سرخ می کنیم.
نکته۲:می توانیم از کلم سر(قمری) یا کلم برگ استفاده کنیم.
http://www.ashpazonline.com کاری از: مریم اسلامی نژاد
نویسنده کتاب طباخی مریم بانو

این نوشته در چلو ُ پلو ،کته ، ته دیگ هاو ته چین ها ارسال شده است. افزودن پیوند یکتا به علاقه‌مندی‌ها.

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *