طرز تهیه پوره سیب زمینی با خامه ترش و پیاز

  1. ابتدا سیب زمینی های پوست‌کنده را در یک قابلمه بزرگ محتوی آب و نمک بپزید. سیب زمینی ها را تا جایی بپزید که نرم شوند. سپس آب را از قابلمه خارج کنید و اجازه دهید فقط سیب زمینی ها داخل آن بمانند؛
  2. هم‌زمان با پخت سیب زمینی ها پیاز خردشده را در یک تابه روی شعلۀ متوسطِ روبه‌پایین با کره تفت بدهید. نمک را به پیاز اضافه کنید و ۱۰ تا ۱۵ دقیقه آن را تفت بدهید تا نرم شود؛
  3. سیب زمینی را با هر وسیله‌ای که می‌خواهید له کنید. خامه ترش و شیر را به آن افزوده و هم بزنید. سپس پیاز کاراملی، تره، پودر پیاز، نمک و فلفل‌سیاه را به پوره سیب زمینی اضافه کنید؛
  4. در نهایت، روی پوره‌تان تره خردشده اضافه کنید و آن را سرو کنید.
    • ۹۰۰ گرم سیب زمینی ؛۱۰ غذای خوشمزه با سیب زمینی - پوره سیب‌ زمینی با خامه ترش و پیاز نوعی پوره خاص و خوشمزه است.

    • ۲ قاشق غذاخوری کره؛
    • ۱ عدد پیاز خردشده؛
    • ۱ فنجان‌ خامه ترش؛
    • نصف فنجان شیر؛
    • ۱ قاشق غذاخوری تره خردشده؛
    • نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم.

      مواد موردنیاز برای تهیه پوره سیب زمینی با خامه ترش و پیاز

      1. ابتدا سیب زمینی های پوست‌کنده را در یک قابلمه بزرگ محتوی آب و نمک بپزید. سیب زمینی ها را تا جایی بپزید که نرم شوند. سپس آب را از قابلمه خارج کنید و اجازه دهید فقط سیب زمینی ها داخل آن بمانند؛
      2. هم‌زمان با پخت سیب زمینی ها پیاز خردشده را در یک تابه روی شعلۀ متوسطِ روبه‌پایین با کره تفت بدهید. نمک را به پیاز اضافه کنید و ۱۰ تا ۱۵ دقیقه آن را تفت بدهید تا نرم شود؛
      3. سیب زمینی را با هر وسیله‌ای که می‌خواهید له کنید. خامه ترش و شیر را به آن افزوده و هم بزنید. سپس پیاز کاراملی، تره، پودر پیاز، نمک و فلفل‌سیاه را به پوره سیب زمینی اضافه کنید؛
      4. در نهایت، روی پوره‌تان تره خردشده اضافه کنید و آن را سرو کنید. سایت:چطور
این نوشته در پوره - با سیب زمینی ارسال شده است. افزودن پیوند یکتا به علاقه‌مندی‌ها.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.