خورشت مرغ ترش

طرز تهیه مرغ ترش غذای مازندرانی

این غذا یکی از غذاهای سنتی استان گیلان می باشد.

مواد لازم:

مرغ: نیم کیلو
پیاز : یک عددمتوسط
سیر: ۲ حبه
سبزی: ۷۵۰ گرم (جعفری،گشنیز،نعناع تره وکمی شنبلیله وسیزی معطر شمال ( اگر سبزی شما ل در دسترس بود آن را هم به دلخواه استفاده کنید )
لپه:۱ پیمانه سر خالی کوچک ( قبلا خیس کنید)
آب نارنج یا آبغوره: به مقدار دلخواه
تخم مرغ :۲ عدد
روغن، نمک ، فلفل سیا ه و زردچوبه

طرز تهیه:
ابتدا سبزی ها پیاز وسیررا آسیاب کرده. کمی روغن توی قابلمه داغ کنید و مرغ را تفت دهید تا طلایی بشوند و کنار بگذاریدشان. بعد سبزی ،پیازوسیرآسیاب شده  را در همان روغن کمی  تفت دهید.  آب نارنج و مرغ و لپه را اضافه کنید. نمک و فلفل بزنید و شعله ی گاز را کم کنید و بگذارید بپزد. ۱۰ دقیقه مانده به آخرتخم مرغ ها را توی کاسه شکــسته و بزنید و بعد  روی مرغ  و مواد  بریزید و بگذارید تاخودش را بگیرد جوش که آمد با حرارت ملایم بگدارید تا جا بیفتد . خورشت که چند جوش زد و روغن انداخت آماده است.

نوش جان

این نوشته در غذاهای سنتی و محلی ایران ارسال شده است. افزودن پیوند یکتا به علاقه‌مندی‌ها.

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

*

شما می‌توانید از این دستورات HTML استفاده کنید: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>