کوفته

مواد لازم :
گوشت تازه:چرخ کرده نیم کیلو
تره : ریز خورد شده ۶ قاشق غذا خوری
مرزه: ۳-۴ قاشق غذا خوری savory” (یا سبزی های معطر)
لپه: ۶ قاشق غذا خوری پخته و نیمه له‌ شده
برنج : ۶ قاشق غذا خوری پخته
پیاز : ۱ عدد
تخم مرغ : ۲ عدد
رب گوجه: ۱ قاشق غذاخوری پر
نمک فلفل و زرد چوبه
مواد داخل کوفته:
پیاز داغ با زرشک
یا تخم مرغ آب پزشده
یا گردو, الو,

طرز تهیه
گوشت رو چند بار خوب ورز بدید تا حالت چسبندگی پیدا کنه
گوشت رو با مرزه  و تره  برنج و لپه خوب مخلوط کنید نمک زرد چوب و پودر فلفل قرمزتخم مرغ بزنید

و به اندازه یک پرتقال از گوشت وردارید گرد کنید و پهن کنید و وسط کوفته پیاز داغ و زرشک بزارید

میتونید تخم مرغ آب پزه شده یاآلو,گردو بزارید و گوشت رو به شکل توپ درش بیارید

درون قابلمه کمی‌ روغن بریزید پیاز را خلال کنید و آرام بزارید تا سرخ بشه

بعد زرد چوبه و فلفل بزنید ۱ قاشق چای خوری از مرزه و تره را بندازید توی قابلمه
و رب  گوجه رو اضافه کنید و خیلی‌ کم تفت بدید

و آب بریزید مقدار آب بستگی به بزرگی‌ یا کوچکی  قابلمه تون داره
من ۳ لیوان آب ریختم دره  قابلمه رو بزارید تا آب بجوشه
وقتی‌ آب به جوش اومد زیر حرارت رو کم کنید
و کوفته را به آرامی درون قابلمه قرار بدید و در ظرف رو نزارید تا کوفته کمی‌ خودشو بگیر

اگر کوفته‌ها کمی‌ آب نیاز داشتن آب گرم بهش اضافه کنید
بعد نیم ساعت یه سر بزنید و کوفته رو جابجا کنید تا اون قسمتهایی که بیرون از آب هستن بپزن در قابلمه رو بگذارید,  بزارید کوفتها آروم برای ۱-۱٫۳۰ ساعت بپزد.

منبع: وبلاگ آشپزخانه کوچک من

این نوشته در غذاهای سنتی و محلی ایران, کوفته ها ارسال شده است. افزودن پیوند یکتا به علاقه‌مندی‌ها.

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *