بایگانی ماهیانه: می 2011

چه کنیم تا بوی عرق ندهیم؟

هنوز به تابستان بیش از یک ماه مانده است، اما مردم طوری از عرق خیس می‌شوند که به نظر می‌رسد با لباس‌هایشان زیر دوش آب ایستاده‌اند. عرق کردن نه‌تنها بد نیست بلکه فایده هم دارد، اما جزء ناخوشایندش بوی بد … ادامه‌ی خواندن

منتشرشده در دانستنی ها و ویتامین ها ،داروها ،سلامت وپوست،ماسک ها، خواص مواد غذایی، گیاهان دارویی ،مرکبات , زیبایی | دیدگاه‌تان را بنویسید:

سه خوراکی مفید اما حساسیت زا!

موز ،گرمک و خربزه حساسیت زاهستند . به گفته کارشناسان تغذیه ، مصرف موز، گرمک و خربزه سبب بروز علائم حساسیت در افراد مستعد می شود. فیل لِمپِرت تحلیلگر صنایع غذایی و کارشناس تغذیه گفت :برخی از مواد غذایی حاوی قارچهایی … ادامه‌ی خواندن

منتشرشده در حساسیت های غذایی و آلرژی, دانستنی ها و ویتامین ها ،داروها ،سلامت وپوست،ماسک ها، خواص مواد غذایی، گیاهان دارویی ،مرکبات , زیبایی | دیدگاه‌تان را بنویسید:

جوجه کباب تابه ای با سبزیجات

مواد لازم: سینه مرغ ۱ عدد فلفل دلمه ای رنگی از هر کدام ۱ عدد کدوی خورشتی ۱ عدد کوچک گوجه فرنگی ۴ عدد کلم ۲ برگ پیاز ۱ عدد بزرگ زعفران و آبلیمو به  میزان لازم نمک وفلفل به … ادامه‌ی خواندن

منتشرشده در کباب ها | دیدگاه‌تان را بنویسید:

خواص کنجد

کنجد زیاد کننده زور و عامل طول عمر است. غذایی که بر هر دارویی ترجیح دارد،کنجد است که تقریبا” بیشتر مواد مورد نیاز سا ختمانی بدنی را دارد . لذا یک غذای قیمتی و پر ارزش برای انسان متمدن است … ادامه‌ی خواندن

منتشرشده در اخبار تغذیه, خواص خوراکی ها و دانه ها،خشکبار، روغن ها، گیاهان و میوه ها | دیدگاه‌تان را بنویسید:

۱۰ روش برای جلوگیری از حساسیت به لوازم آرایش

l) در قوطی‌ها را ببندید: پس از استفاده از لوازم آرایش‌تان، در قوطی‌های آن را محکم ببندید. هیچ‌وقت کرم‌پودرها، پنکیک‌ها و سایه‌ها را با درهای باز روی میز آرایش رها نکنید. ۲) دست‌هایتان را بشویید: پیش از آرایش کردن، دست‌هایتان … ادامه‌ی خواندن

منتشرشده در دانستنی ها و ویتامین ها ،داروها ،سلامت وپوست،ماسک ها، خواص مواد غذایی، گیاهان دارویی ،مرکبات , زیبایی | دیدگاه‌تان را بنویسید:

خوش اخلاق ها گیلاس می خورند

گیلاس دارای چربی کم و فیبر زیاد و برای تصفیه خون بسیار مفید‌است یک متخصص تغذیه گفت: گیلاس اشتها‌آور، آرام‌بخش و تسکین‌دهنده اعصاب است، قوای فکری را تقویت می‌کند و باعث خوش‌خلقی می‌شود. مرتضی صفوی در گفت‌و‌گو با فارس اظهار … ادامه‌ی خواندن

منتشرشده در دانش تغذیه - وعده غذایی | دیدگاه‌تان را بنویسید:

عجیب اما واقعی(با نمک هندوانه شیرین تر می شود!)

اگرچه ممکن است این خبر کمی عجیب به نظر برسد، اما اگر فقط مقداری نمک روی سطح هندوانه بریزید متوجه خواهید شد که طعم و مزه آن در مقایسه با قبل شیرین‌تر خواهد شد و البته اگر مقدار بیشتری نمک … ادامه‌ی خواندن

منتشرشده در اخبار تغذیه | دیدگاه‌تان را بنویسید:

حرکاتی برای مواظبت از زانو(قسمت اول)

مفصل زانو یکی از مفاصل مهم بدن است که توسط استخوان کشکک حمایت می‌شود. کشکک مانند یک سپر دفاعی از وارد شدن ضربات مستقیم به مفصل جلوگیری می‌کند، اما گاهی اوقات کشکک دچار دررفتگی و از جای طبیعی خود جابه‌جا … ادامه‌ی خواندن

منتشرشده در ورزش و تناسب اندام، تقویت عضلات و اندامها برای حفظ سلامتی و زیبایی | دیدگاه‌تان را بنویسید:

چطور می توانیم ناخنهای محکم و زیبا داشته باشیم؟

تقویت کننده های ناخن برای استفاده بر روی ناخن های خیلی ضعیف و شکننده و ورقه ورقه شده در کوتاه مدت مفید هستند، اما اگر شما از آنها برای مدت طولانی تر از ۳ هفته استفاده کنید ناخن ها بیش … ادامه‌ی خواندن

منتشرشده در دانستنی ها و ویتامین ها ،داروها ،سلامت وپوست،ماسک ها، خواص مواد غذایی، گیاهان دارویی ،مرکبات , زیبایی | دیدگاه‌تان را بنویسید:

به یاد روزهایی که تدریس می کردم

مادر بده  مژده که من                               درس الفبا خوانده ام امروز با آموزگار                                من آب،  بابا خوانده ام آموزگارم آب را                                    با مهربانی بخش کرد او … ادامه‌ی خواندن

منتشرشده در دسته‌بندی نشده | دیدگاه‌تان را بنویسید: